Diensten

Wilt u uw metalen objecten laten polijsten? Met de hoogste zorg en discretie polijsten wij metalen objecten van technisch glad tot hoogglans. HB Polijsttechniek levert kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

Tot de kleinste details

De Nederlandse techniek voor polijsten is een van de hoogst aangeschreven ter wereld. Wij zorgen namelijk voor zorgvuldig polijsten met minimale afname. Onze techniek maakt het mogelijk om binnen een 100e van de tolerantie te blijven. Hierdoor werken wij voor diverse industrieën waaronder de medische, verpakkings-, voedsel en automotive industrie. U kunt de microscoop erbij pakken, dat doen wij ook als u dat wenst.

Uw voordelen

U kunt bij ons terecht voor:

  • het polijsten van alle metalen objecten
  • gefreesde, geslepen, gezinkvonkte en gedraadvonkte objecten
  • nieuwe matrijzen, revisiepolijstingen, lossende polijstingen en eventueel wegwerken van lassen van matrijsvormdelen
  • finish van technisch glad tot hoogglans
  • discrete behandeling van ieder product

Discreet uitgevoerd, zelf verzonden

We voeren alle polijstopdrachten volledig discreet uit. Bovendien kunnen wij desgewenst en tegen transportkosten de vormdelen halen en brengen. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen schade optreedt tijdens het verzendproces.

Voor grote en kleine orders

Wij polijsten metalen objecten voor verschillende doeleinden, zoals matrijzen ten behoeve van de kunststofspuitgietindustrie. Ook voeren we veel opdrachten uit voor luxe jachtbouwers en scheepswerven. We staan voor u klaar om grote en kleine orders in behandeling te nemen.

HB Polijsttechniek: perfectie in polijsten.